Családi horoszkóp 2013-ra! | Okosanyu
2012. december 19.

 Családi horoszkóp 2013-ra!

Milyen év vár Önre, párjára vagy gyermekére? Olvassa el írásunkat, ami felkészítheti erre az évre! Kos – Bika – Ikrek – Rák – Oroszlán - Szűz

KOS: A Jupiter lesz az egyik meghatározó bolygó, ami sorsát irányítja, a harmóniáról pedig a Hold gondoskodik.
KOS feleség: A munka területén változások várhatóak. Lehet ez otthoni, vagy munkahely, de érdekes kihívások elé néz. Ősszel kicsit labilisabb lesz a lelkiállapota, de október, novemberre nem csak a család anyagi helyzete lendül fel, de az ön jókedve is.
KOS férj: A gazdasági helyzet most nem indokolja, hogy változtasson a munkában, de a második félév nem várt új lehetőséget fog felmutatni. Úgy tállalja, hogy házastársa eltudja fogadni az ön sikereit és együtt tudjanak örülni. Az idei év nem a lustaságé lesz, sok utazás várható.
KOS gyerek: Október elején nagy változások állnak be a gyerek életébe, ön mintha rá sem ismerne. Nagy feladat, hogy úgy tudjon alkalmazkodni, hogy közben a nevelő szándék nem konfliktusként áll önök közé.

BIKA: Az új esztendő a remény és a vágyak időszaka, a Bikáknak nagy adag érzéki élvezetet tartogat.
BIKA feleség: Régóta fontolgat egy gondolatot, amit most megléphet, mert eljött az ideje. Minden akadály, ami miatt eddig gondolkodóra fogta, egy pillanat alatt fognak eltünni. A megszokottat nehéz felrúgni, még ha nem is érzi jól magát. Az év eleji diétának köszönhetően a nyári időszakra a lehető legjobb formájában feszíthet a strandon.
BIKA férj: Május, Június és Július hónapok azonban sok utazást és kihívást jeleznek. A munkahelyi előmenetel záloga, hogy ne ragaszkodjon túlságosan az ideáihoz. A saját énje helyett a családot helyezze előtérbe. A szenvedély érzését ne családon kívül keresse, hanem a családjával együtt: itt az idő, hogy valami izgalmasat csináljanak együtt. A nyers fizikai erő nem lesz elég 2013-ban, fontosabb a gyors reakciókészség és a szellemi rugalmasság, amiről a Jupiter gondoskodik. Nem ez lesz a legjobb éve.
BIKA gyerek: Egyre akaratosabbá válik, ez a jegyének egy eleme. Fontos, hogy megtanulja, mindent nem kaphat meg. A vágy nem jelenti azt, hogy azonnal a miénk lesz valami. Ha arra ösztönzi, hogy saját maga, munkával szerezze meg az álmait, jobban fogja becsülni azt.

IKREK: 2013-ban a Jupiter és a Hold hatására az Ikrek csillagjegyűek teljesen új oldalukról ismerhetik meg magukat.
IKREK feleség: Július és Október lesznek a legszebb hónapok, amikor valahogy minden rendben lesz Ön körül. Dicséretes lesz a kedélyállapota és szinte mindent megvalósít, amit célul tűzött ki maga elé. A férje sokat dolgozik, de értékelje, hogy a családot sem hanyagolja el. Mindig akad egy kis figyelmesség, egy kis kedvesség, amit értékelni kell és biztatni, nehogy elvegye a kedvét a gondoskodástól.
IKREK férj: Az év első felében semmi munkakedve nem lesz, ráadásul ez a kedvtelenség az arcára is rátelepszik, amit felettesei is észrevesznek, és ez nem tesz jót a munkahelyi légkörnek. Ugyanakkor a többletjövedelem érdekében olyan feladatokat is elvállal majd, melyeket, cseppet sem kedvel. Fontos, hogy ekkor is hagyjon elég időt a családnak, ha nem akar otthoni konfliktusokat. Ha kitartó idén csodák várnak Önre.
IKREK gyerek: Figyeljen oda a táplálkozására, mivel ebben az évben hajlamos lesz az elhízásra. Több zöldséget és gyümölcsöt kell fogyasztania. Talán nagyon komolyan veszi a feladatait? A sok stressz sem tesz jót, ezért több B vitaminra lesz szüksége, amit kiegyensúlyozott táplálkozással pótolhat. Érdemes már most megtanítani neki a munka és magánélet közötti egészséges egyensúlyt!

RÁK: Az új esztendő tele lesz meglepetéssel és kalanddal, ami fenekestül felkavarja a Rákok életét.
RÁK feleség: Az év első felében felerősödik a kényeztetés iránti vágya. Menjen el barátnőivel egy hétvégére kikapcsolódni, a gyerekei és férje is egy új és energetikusabb anyát fog visszakapni.
RÁK férj: Számtalan kihívásra és sok idegeskedésre kell felkészülnie, ami sokszor kihozza majd a sodrából. Április elején nagy valószínűséggel elvállal egy olyan új feladatkört, ami plusz pénzhez juttatja. Ez azonban némiképp szétaprózza a figyelmét, ezért az év végéhez közeledve döntenie kell, hogy az anyagi biztonság iránti vágya-, vagy egy nyugodt családi légkör fontosabb.
RÁK gyerek: Lelkiismeretesen hajtja végre egymás után a feladatokat. De eléggé boldog? Nem sok terhet és elvárást raknak rá? Biztos, hogy ő ezt szeretné csinálni?

OROSZLÁN: A vehemens Oroszlánoknak ebben az évben lehetőségük adódik álmaik megvalósítására.
OROSZLÁN feleség: Elronthatja egészségi állapotátt azzal, hogy olyan álmokat kerget és olyan célokat amelyek nem adatnak meg 2010-ben. Tulajdonképpen a pénz, egészség és szerelem annyira összefonott lesz 2010-ben, hogy nem beszélhetünk egyikről anélkül, hogy ne vennénk figyelembe a másikat. Minden lépés befolyásolja a másik kettőt. Egy tisztítókúra, méregtelenítés még jól jöhet.
OROSZLÁN férj: Azok az Oroszlánok akik pénzt takarítottak meg most hosszútávú befektetést eszközölnek, mint például a gyerekek iskoláztatása külföldön, ingatlan vagy telek vásárlása. Többet fognak költeni családjukra, mint valaha, viszont türelemmel kell lenni, mert ezek a befektetések idővel megtérülnek, még ha most kidobott pénznek is érzi.
OROSZLÁN gyerek: Az év elején csúcsformában lesz, ettől mindenki azt hiszi, hogy egyedül is elbánik az összes feladatával. Viszont egész évben kitartson ez a lelkesedés és a sikerszéria, mindenképpen szükséges a szülők háttértámogatás. Ha egyedül hagyják a felelősséggel, hamar leszálló pályára is állhat.

SZŰZ: 2013-ban szinte állandóan csipkelődős hangulatban lesz, nehezen tudja kordában tartani az érzelmeit, ami sok konfliktust eredményez.
SZŰZ feleség: Hajlamos kizárólag az ideáljait hajszolni, és fittyet hány az önnél tapasztaltabbak véleményére. A legstabilabb időszakot Januárban éli át, amikor mások még csak tervezgetik az új év feladatait, Ön akkor lesz formában.
SZŰZ férj: Fejébe vette, hogy számtalan változást fog véghezvinni az életében, és ez alól munkája sem képez kivételt. A baj csak ott van, hogy ötletei nem minden esetben kivitelezhetők és sokszor elvész a részletek között. Stabil kapcsolatában van, törekedjen arra, hogy a realizmuson kívül némi romantikát is csempésszen mindennapjaikba.
SZŰZ gyerek: Enyhébb testi tünetek jelentkeznek a gyereknél. Fontos, hogy először a problémák mögé próbáljon látni. Vajon a hasfájást nem valami megoldatlan iskolai félelem okozza? Inkább lelki problémák állhatnak a háttérben, mint valós fizikaiak.

Nézd meg a többi 6 jegyet is itt!

 

További cikkek ebben a témában: