Minden ami színház

Médiaajánlat

Az okosanyu.hu l√©trej√∂tt√©vel egy hi√°nyt igyeksz√ľnk p√≥tolni a piacon. A 5-14 √©ves gyereket nevelŇĎ anyuk√°k sz√°m√°ra ny√ļjt informat√≠v, ig√©nyes √©s egyben sz√≥rakoztat√≥ tartalmat. Emellett seg√≠t a felmer√ľlŇĎ probl√©m√°k megold√°s√°ban is.

Ami megk√ľl√∂nb√∂ztet minket hasonl√≥ c√©lcsoportnak sz√≥l√≥ site-okt√≥l, hogy egyr√©szt erŇĎs szakmai tapasztalattal tudjuk, hogy mi az, ami az olvas√≥nak √©s a hirdetŇĎnek is j√≥. Valamint l√°tjuk, hogy a nŇĎk internetez√©se milyen gyorsan v√°ltozik, ez√©rt nagyon erŇĎsen k√∂vetj√ľk az olvas√≥ink felhaszn√°l√°si szok√°sait. Szeretn√©nk kihaszn√°lni az interakt√≠v megold√°sok √©s k√∂z√∂ss√©gi m√©dia adta lehetŇĎs√©geket elsŇĎk√©nt a magyar nŇĎi site-ok k√∂z√∂tt: Az anyuk√°kat k√∂nnyen aktiviz√°ljuk a facebookon √©s az iwiwen. Az ŇĎ visszajelz√©seik alapj√°n tervezz√ľk a tartalmat.

Friss site-k√©nt nagyon sok szolg√°ltat√°st tervez√ľnk az oldalra, ami szint√©n n√∂velni fogja a l√°togatotts√°got: f√≥rum, szak√©rtŇĎk √©s meglepet√©sek.

C√©lcsoportunk: 5-14 √©v k√∂z√∂tti gyerekeket nevelŇĎ nŇĎk.

Sz√°munkra az olvas√≥ szempontjai √©ppolyan fontosak, mint, hogy a hirdetŇĎk √ľzenetei a lehetŇĎ leghat√°sosabb form√°ban jussanak el hozz√°juk.

Direkt hirdetŇĎ eset√©ben k√©rje aj√°nlatunkat:
hirdetes@okosanyu.hu

√úgyn√∂ks√©gi m√©dia√©rt√©kes√≠tŇĎ partner√ľnk az Actual Media Sales House (www.actualmedia.hu)
√Črt√©kes√≠t√©si vezetŇĎ: S√©ra Bernadett
sera.bernadett@actualmedia.hu