Minden ami színház

Jogi nyilatkozat

Adatvédelem:

Az okosanyu.hu jelen adatv√©delmi nyilatkozattal k√∂telezi mag√°t a l√°togat√≥k szem√©lyes adatainak oly m√≥don t√∂rt√©nŇĎ kezel√©s√©re, amely a vonatkoz√≥ hat√°lyos jogszab√°lyoknak teljes k√∂rŇĪen eleget t√©ve j√°rul hozz√° a l√°togat√≥k biztons√°gos internetez√©si lehetŇĎs√©geinek megteremt√©s√©hez. A l√°togat√≥k szem√©lyes adatait bizalmasan, a hat√°lyos jogszab√°lyi elŇĎ√≠r√°sokkal √∂sszhangban kezeli, gondoskodik azok biztons√°g√°r√≥l.

¬†Figyelembe vett√ľk a vonatkoz√≥ hat√°lyos :

  • A szem√©lyes adatok v√©delm√©rŇĎl √©s a k√∂z√©rdekŇĪ adatok nyilv√°noss√°g√°r√≥l sz√≥l√≥ 1992. √©vi LXIII. t√∂rv√©ny;
  • Az egy√©nek v√©delm√©rŇĎl a szem√©lyes adatok g√©pi feldolgoz√°sa sor√°n sz√≥l√≥ 1998. √©vi VI. t√∂rv√©ny;
  • Az elektronikus h√≠rk√∂zl√©srŇĎl sz√≥l√≥ 2003. √©vi C. t√∂rv√©ny

Az adatb√°zis tartalma t√∂bb forr√°sb√≥l √°ll √∂ssze. Egyr√©szt a nyerem√©nyj√°t√©kunkon regisztr√°lt adatb√°zis r√©sze, vagy b√°rki √°ltal hozz√°f√©rhetŇĎ helyrŇĎl jutott hozz√°nk, vagy az www.okosanyu.hu honlapon t√∂rt√©nt szem√©lyes regisztr√°ci√≥ ut√°n √°ll rendelkez√©s√ľnkre.

A site teljes tartalm√°hoz regisztr√°ci√≥ n√©lk√ľli hozz√°f√©r√©s lehets√©ges. Regisztr√°ci√≥ csak a f√≥rumhaszn√°lat, hozz√°sz√≥l√°sok √©s nyerem√©nyj√°t√©k eset√©ben k√∂telezŇĎ.
A megadott adatokat saj√°t h√≠rlev√©lhez, saj√°t rekl√°m √©s nyerem√©nyj√°t√©k kik√ľld√©s√©hez, illetve statisztika k√©sz√≠t√©s√©hez haszn√°lhatjuk a hat√°lyos t√∂rv√©ny √©rtelm√©ben. Az adatkezel√©si szab√°lyzat elfogad√°sa felt√©tele a regisztr√°ci√≥nak. B√°rmely idevonatkoz√≥ inform√°ci√≥ k√©rhetŇĎ, bejelent√©s tehetŇĎ az info@okosanyu.hu e-mail c√≠men. H√≠rlev√©lrŇĎl val√≥ leiratkoz√°st a k√∂vetkezŇĎ e-mailc√≠men tudj√°k megtenni: leiratkozas@okosanyu.hu

Regisztráció:

A regisztr√°ci√≥ seg√≠ts√©g√©vel akci√≥kr√≥l, nyerem√©nyj√°t√©kokr√≥l √©rtes√ľlhetnek h√≠rlevel√ľnkben. A f√≥rum hozz√°sz√≥l√°saihoz is sz√ľks√©ge. A megadott adatok b√°rmikor m√≥dos√≠that√≥ak. Tilos az azonos√≠t√≥ √©s jelsz√≥ √°truh√°z√°sa valaki m√°sra.
A regisztr√°ci√≥n√°l megadott adatok minden pontban megfelelnek a hat√°lyos magyar jogi szab√°lyz√°snak, a 1992. √©vi LXIII. a szem√©lyes adatok v√©delm√©rŇĎl √©s a k√∂z√©rdekŇĪ adatok nyilv√°noss√°g√°r√≥l, valamint az 1995. √©vi CXIX. a kutat√°s √©s a k√∂zvetlen √ľzletszerz√©s c√©lj√°t szolg√°l√≥ n√©v- √©s lakc√≠madatok kezel√©s√©rŇĎl sz√≥l√≥ t√∂rv√©nyeknek.
A h√≠rlevelek v√©g√©n √©s az El√©rhetŇĎs√©gek rovatban szerepel az e-mailc√≠m, amin kereszt√ľl b√°rmikor lemondhat√≥ a h√≠rlev√©l.

Fórum:

A felhasználó a regisztrációkor megadott nicknévvel és jelszóval tud hozzászólni a fórumhoz. A nicknév minden esetben megjelenik a hozzászólás mellett, de a többi megadott adat titkosítva van.
A f√≥rumot moder√°torok figyeli. A k√∂vetkezŇĎ hozz√°sz√≥l√°sokat eset√©ben azonnal t√∂r√∂lj√ľk a k√∂vetkezŇĎ hozz√°sz√≥l√°sokat:

  • tr√°g√°r, agresszivit√°sra √∂szt√∂nzŇĎ, f√©lrevezetŇĎ, gyŇĪl√∂lk√∂dŇĎ vagy gyŇĪl√∂letkeltŇĎ, t√∂rv√©nybe √ľtk√∂zik, r√°galmaz, etikai, erk√∂lcsi norm√°kat, kegyeleti vagy szem√©lyi jogokat s√©rt, vall√°si meggyŇĎzŇĎd√©st b√°nt, pornogr√°f, vagy sz√©lsŇĎs√©ges n√©zeteket vall

A moder√°torok a szab√°lyok s√ļlyos vagy t√∂bbsz√∂ri megszeg√©se miatt a felhaszn√°l√≥ regisztr√°ci√≥j√°t is megsz√ľntethetik.
A felelŇĎss√©g mindenkor azt a szem√©lyt terheli, aki a tartalmat l√©trehozta, jogunkban √°ll k√°rt√©r√≠t√©st k√∂vetelni.
A Fórumon kereskedelmi tevékenységet folytatni, bevétel orientált weblapot reklámozni tilos.
Minden regisztr√°lt saj√°t hozz√°sz√≥l√°sai√©rt maga felel, k√∂vetkezm√©nyeit viselnie kell, korrig√°l√°sra nincs lehetŇĎs√©g. Ez√©rt k√©rj√ľk, hogy felelŇĎss√©gteljesen √©s √°tgondoltan haszn√°lja.

A f√≥rumoz√°s alapvetŇĎ szab√°lyai:

  • Mint emberek is k√ľl√∂nb√∂z√ľnk, √≠gy v√©lem√©nyeink is k√ľl√∂nb√∂zhetnek. Tartsuk tiszteletben egym√°s hozz√°sz√≥l√°sait
  • Ne haszn√°lj megt√©vesztŇĎ nicknevet (pl. k√∂z√©leti szem√©ly√©t).
  • Egyszer regisztr√°lj, egy nicknevet haszn√°lj. (Ne haszn√°ld a polg√°ri neved).
  • NagybetŇĪt - ha lehet - ne haszn√°lj komplett mondatok √≠r√°s√°ra, mert azt a l√°tszatot kelti mintha kiab√°ln√°l, zavar√≥

SzerzŇĎi jogok:

A weblapon tal√°lhat√≥ sz√∂veg, dokumentum, saj√°t k√©sz√≠t√©sŇĪ vagy v√°s√°rolt k√©p, megjel√∂l√©s, a weboldal hivatalos szellemi alkot√°s√°nak minŇĎs√ľl, amit harmadik szem√©ly nem haszn√°lhat semmilyen c√©lra.