Hetvege | OkosanyuMinden ami színház

Állatkert az ablakunk előtt

 

Télen kevesebb a szórakozási lehetőség, amivel lefoglalhatjuk a gyermekeink folyton kíváncsiskodó fantáziáját. A madár les nagyon érdekes elfoglaltsággá válhat.

 

Eger - Csillagok gyerekkel

 

Hétvégén ragyog a nap és mi úgy látnánk világot! Akkor be a kocsiba és hajrá Eger városa! Igazi kalandokat ígérünk, ha végigjárod tippjeinket!

 

4 izgalmas kalandpark

 

Ha ősz, akkor irány a természet! Keressünk olyan erdőt, ahol drótköteles kalandpálya üzemel! Felejthetetlen élmény az egész családnak.

 

Ismered? Furcsaságok Madagaszkárról

 

Sokan látták a Madagaszkár című animációs filmet. Nézzük milyen csodák vannak még Madagaszkár szigetén, amik számunkra is elérhetőek.

 

Lepkevadászat

 

Régen lepkéket kergetünk, virágon csodáltuk meg a kis repülő tündéreket. Ma már csak ritkán lehet lepkét látni, főleg múzeumokban csodálhatjuk meg a színesebbeket.

 

Autóval nyaralni – mire figyelj?

 

Autós nyaralásra készültök a családdal? Tippjeinkből megtudhatod, milyen trükkök által spórolhattok a legjobban.

 

Kalandozás a múltba!

 

A mostani gyerekek nem ismerik az iskolaköpenyt, a szabályozott televízió nézést, a kisdobos akadályversenyeket. Itt a remek alkalom, hogy meséljünk a gyerekkorunkról!

 

Utazás gyerekkel

 

Utazni jó – ezt azt hiszem bátran kijelenthetjük. Gyerekkel vagy gyerek nélkül. De családdal hogyan és hová is utazzunk?

 

Városligeti titokzatos helyek

 

A Városliget legrégebbi és talán legtitokzatosabb emléke az Olof Palme ház melletti területen látható.

 

Kincskeresés a múltban

 

Jön a tavasz, hív a természet. Remek alkalom, hogy kikapcsolódjunk a családdal és leporoljuk a mindennapi mókuskereket. Ezt a gyerekeknek is látni kell!

 

Kirándulás Csokiországba!

 

Vannak amikor egy kis varázslatot kívánunk az életünkbe. Olyan programokat gyűjtöttünk össze, ami igazi élmény kicsiknek és nagyoknak is!

 

Mesélő Városliget

 

Annyi szabadtéri programnak ad otthon a Városliget. De ismerjük a történetét?

 

4 családbarát wellness hotel

 

Fontos, hogy a kikapcsolódás alatt a gyereknek is találjunk megfelelő programot, nekik más lehet az érdeklődésük, mint nekünk.

 

Megújult a Fővárosi Füvészkert

 

A látogatók ismét gyönyörködhetnek a különleges növényekben.

 

Degas-tól Picassóig kiállítás

 

Április 25-ig ez a kiállítás a legjobb alkalom, hogy a gyerek számára is bemutassuk a festészet legkedveltebb időszakának csodáit! Összegyűjtöttük, hogy mit is érdemes mesélned!

 
Archívum - További cikkek ebben a rovatban