Csaladi hetvege | OkosanyuMinden ami színház

Táborok gyerekeknek

 

Szerezz nyári élményt a gyereknek! De mire is figyelj oda?

 

Hogyan legyünk extrém szülők?

 

Ki ne ismerné a családi hétvégéken unatkozó kamasz arcát… Tini a gyereked és nehéz neki olyan programot találni, ami közel hoz benneteket egymáshoz?

 

Eger - Csillagok gyerekkel

 

Hétvégén ragyog a nap és mi úgy látnánk világot! Akkor be a kocsiba és hajrá Eger városa! Igazi kalandokat ígérünk, ha végigjárod tippjeinket!

 

4 izgalmas kalandpark

 

Ha ősz, akkor irány a természet! Keressünk olyan erdőt, ahol drótköteles kalandpálya üzemel! Felejthetetlen élmény az egész családnak.

 

Ismered? Furcsaságok Madagaszkárról

 

Sokan látták a Madagaszkár című animációs filmet. Nézzük milyen csodák vannak még Madagaszkár szigetén, amik számunkra is elérhetőek.

 

Lepkevadászat

 

Régen lepkéket kergetünk, virágon csodáltuk meg a kis repülő tündéreket. Ma már csak ritkán lehet lepkét látni, főleg múzeumokban csodálhatjuk meg a színesebbeket.

 

Kalandozás a múltba!

 

A mostani gyerekek nem ismerik az iskolaköpenyt, a szabályozott televízió nézést, a kisdobos akadályversenyeket. Itt a remek alkalom, hogy meséljünk a gyerekkorunkról!

 

Kincskeresés a múltban

 

Jön a tavasz, hív a természet. Remek alkalom, hogy kikapcsolódjunk a családdal és leporoljuk a mindennapi mókuskereket. Ezt a gyerekeknek is látni kell!

 

Kirándulás Csokiországba!

 

Vannak amikor egy kis varázslatot kívánunk az életünkbe. Olyan programokat gyűjtöttünk össze, ami igazi élmény kicsiknek és nagyoknak is!

 

4 családbarát wellness hotel

 

Fontos, hogy a kikapcsolódás alatt a gyereknek is találjunk megfelelő programot, nekik más lehet az érdeklődésük, mint nekünk.

 

Gyermekbirodalom négy csillaggal

 

Aki gyakorló szülőként már utazott kisgyermekkel az pontosan tudja, hogy mi az, ami a családok számára kellemessé teszi a pihenést.

 

A 3 legjobb Pünkösdi program

 

Van ahol ragaszkodnak a hagyományokhoz, van ahol csak jól akarnak szórakozni. Mindenképp használjuk ki a három napos ünnepet, ráadásul végre napsütést ígérnek az időjósok.

 

Gyereknap Budapesten

 

A főváros ezen a napon felveszi gyermeki énjét. Lufik szállnak a magasban, nevető gyerekek futkároznak az utcán, vidám zene hangja hallatszik.

 

Lakás-kaland-túra

 

Érdekes kalandozásra hívnak minket Pécsre. A kapott útleírást követve új élményekben lehet részünk, ami minden résztvevőre másként hat. Kicsire és nagyra.