Kezd időben az ajándékvásárlást (x) | Okosanyu
2017. október 18.

 Kezd időben az ajándékvásárlást (x)

Ugye neked is volt már ilyen rémálmod: december 23-ika kora délután egy zombihadsereggel küzdesz egy csordultig telt plázában, kétségbeesetten keresve AZT a játékot, amit pár hónappal ezelőtt, szinte oda se figyelve megígértél a gyerekeknek, hogy a Jézuska hozni fogja?

Szinte észre se vettük, és mindjárt itt a karácsonyi ajándékvásárlási időszak. Lassan megtelnek a boltok polcai mikuláscsokikkal és szaloncukrokkal, mi pedig csak legyintünk, hogy milyen messze van az még – pedig a legokosabb az lenne, ha minél hamarabb beszereznénk a szükséges ajándékokat.

Amellett, hogy a családokra karácsonykor nehezedő anyagi teher is könnyebb, ha nem időzítjük minden kiadásunkat decemberre, rengeteg kellemetlenséget is elkerülhetünk, ha korábban elintézzük a bevásárlást. Sőt, a bevásárlás még kényelmes is lehet, ha online intézzük. Szerencsére az ünnepekig egyre több akcióval találkozhatunk majd, ráadásul a karácsonyi vásárlási időszakot egy kifejezetten a gyerekeseknek szóló, családoknak segíteni kívánó akciós kezdeményezés, a GyerekPéntek indítja majd november 10-én! Ezen a napon rengeteg, kizárólag itt elérhető kedvezmény várja majd a látogatókat, ám addig sem maradunk akciók nélkül: a helloblackfriday.hu oldalon már a Black Friday napját megelőzően is, így akár most is szuper akciókat találhatunk – többek között gyerekruházati és gyerekjáték ajánlatokat is.

Hozzászólások (0)

Még nincs hozzászólás, legyél te az első!

Ha hozzá szeretnél szólni, kérlek először regisztrálj, így a felhasználó neveddel fog megjelenni a véleményed.

További cikkek ebben a témában: