Babaválogatott – Foci utánpótlás? | Okosanyu
2010. május 18.

 Babaválogatott – Foci utánpótlás?

Július közepére összeáll a legújabb hazai fociválogatott!

A sportág történetében egyedülállóan szavazás útján kerül kiválasztásra a legújabb és legifjabb magyar labradrúgó-válogatott, amely 2011-ben már naptárakon és reklámanyagokon is megmutatja magát országnak-világnak

A legifjabb magyar válogatott tagjai az idei labdarúgó VB idején valószínűleg mászókákon, homokozókban, plüssmacikkal közösen tartanak felkészítő edzéseket, miközben elődeik a sorsdöntő mérkőzéseket játszák.

A focit nem lehet elég korán kezdeni, ezt a sportágat szerető szülők nagyon jól tudják; strandon, kertben és játszótéren togyogós korban érdemes ismerkedni a labdával és az első cselekkel, így válik a labdarúgás az élet részévé.
De hogyan lehet gyermekünk a magyar pelenkás-fociválogatott tagja?
Idén nagyon egyszerűen: elég a labdával való ismerkedés, az első játékok pillanatait lefényképezni vagy videóra rögzíteni, május 15-e és július 15-e között feltölteni a www.liberoklub.hu oldalra, ezután csak meg kell várnunk, míg az internetes szavazótábor beválogatja csemeténket a legifjabb 11-be.

További különleges lehetőség, hogy a pelenkás-válogatottnak kislányok és kisfiúk egyaránt tagjai lehetnek, ráadásul a kép vagy video feltöltésért az akció ideje alatt beváltható kuponokat tölthetünk le.
Akinek pedig még nincs gyermeke, vagy már akkora, hogy az ifi-válogatott felé kacsint, az szavazzon a kicsikre, hiszen a jövő hazai focistáinak válogatása most közös lehetőségünk és felelőségünk!
A közösen kiválasztott hazai pelenkás-válogatott jövő évben a Libero csapatát erősíti naptáron és reklámanyagokon, azaz a sztársporttal járó nyilvánosság előtti szereplést gyermekeink máris kezdhetik.
 

Hozzászólások (0)

Még nincs hozzászólás, legyél te az első!

Ha hozzá szeretnél szólni, kérlek először regisztrálj, így a felhasználó neveddel fog megjelenni a véleményed.

További cikkek ebben a témában: