Babablog verseny | Okosanyu
2010. május 06.

 Babablog verseny

Az Interneten számtalan fórumon találkozhatnak az anyukák, apukák, hogy megosszák tapasztalataikat…

… de a legnépszerűbb babablogok szerzői még nem mutatták meg magukat együtt. Egészen idáig! A NIVEA Baby jóvoltából a legjobb baby bloggerek összegyűlhetnek, hogy megmérkőzzenek egymással az olvasókért, és persze, hogy egymást is megismerjék!

Napjaink anyukája az Internet segítségével könnyen megoszthatja tapasztalatait, és szinte bármire választ kaphat anyukatársaitól: elég csak felmenni a kismama fórumokra, vagy bármelyik kismama oldalra. Sőt, ha a picik mosolygós képeit szeretné megosztani másokkal, már nem kell képet előhívatni, és mappába tenni, pár kattintással feltöltheti egy közösségi oldalra, ahol minden ismerőse is láthatja. A babanaplót sem tollal írják, sokkal gyakoribb, hogy egy kismama egy blogot nyit, amelyet bármikor frissíthet, képet is tölthet fel, a kíváncsi ismerősök pedig azonnal értesítést kaphatnak egy-egy új bejegyzés születéséről.

Most minden egy helyen!

A babaápolási termékek szakértője, a NIVEA Baby pontosan érti, és ismeri a modern mamik igényeit, így valódi baba-portált hozott létre a www.nivea.hu/baby címen, ahol a terhesség első heteiben levő kismamák ugyanúgy számtalan érdekes információt, tippet, tanácsot találnak, mint a totyogó csöppségek anyukái.

Az információkra éhes kismamák a NIVEA Baby hírlevélre is feliratkozhatnak, így rendszeresen személyre szabott aktuális útmutatókkal és tippekkel lehetnek gazdagabbak a terhesség kezdetétől egészen a csöppségek hároméves koráig.

Bababloggerek startvonalhoz!

Az igazi esemény azonban csak most következik: 2010. május 5-től indul a NIVEA Baby Blogversenye kismamák és gyakorló szülők számára. A www.nivea.hu/babyblog oldalán június 2-ig nevezhetnek a baba-bloggerek a versenyre, de akár rajongóik is jelölhetik őket. A legnépszerűbb babás blogokra június 2. és 30. között szavazhatnak a lelkes blog-olvasók, szavazni pedig igazán érdemes, hiszen hetente NIVEA Baby ajándékcsomagok találnak gazdára a voksolók között.
A legjobb baby blog címet a közönségdíj mellett a NIVEA Baby szakmai zsűri is kiosztja a megmérettetés során.

Hozzászólások (0)

Még nincs hozzászólás, legyél te az első!

Ha hozzá szeretnél szólni, kérlek először regisztrálj, így a felhasználó neveddel fog megjelenni a véleményed.